Едно от лицата на протестите в Бургас – колоритният Недко

...
Едно от лицата на протестите в Бургас – колоритният Недко
Коментари Харесай

Приклещиха култов протестър от Бургас и ето какво му се случи СНИМКА

Едно от лицата на митингите в Бургас – колоритният Недко Цветанов от ж.к. "Славейков " през днешния ден бе санкциониран за нарушение на публичния ред, написа "Флагман ".

От няколко дни той оставя послания по плочките на градското ларго, след което се подписва, очевидно смятайки, че текстът е изключителна житейска мъдрост.

Униформени от Първо РУП-Бургас и чиновници на УКОРС обаче този следобяд го приклещиха на мястото на престъплението – на ул. “Александровска “, в непосредствена непосредственост до постройката на Общината.

На плочките с креда бе изписан следният текст: „ Уважаемо невежо създание от публичен ред: Докога ще те очаквам да ми съставиш нов акт? Случаят се взема решение от Конституцията, не от измислената разпоредба на Община Бургас “.

Недко постоянно се разхожда с Конституцията в ръка и демонстрира забавен прочит на главния закон, влизайки в остри разногласия с жители, чиновници на администрацията, даже продавачи от магазините. Той действително остана самотно протестиращ пред Общината, откакто антиправителствените демонстрации в Бургас спихнаха внезапно от месец.

Бургазлията е фамозен с особената си позиция по значими значими тематики, а неотдавна и с арт посланията си с политически подтекст. Той не се отхвърля и съвсем всеки ден изписва ново обръщение на плочките. Обикновено то бива изтрито след няколко часа, само че Недко е твърдоглав, връща се и повтаря текст с съвсем калиграфски почерк.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР