Едно от лицата на Продължаваме промяната - Лена Бориславова, отвърна

...
Едно от лицата на Продължаваме промяната - Лена Бориславова, отвърна
Коментари Харесай

Лена хапе: Делян Добрев е в екстаз, май му трябва лекарска помощ

Едно от лицата на " Продължаваме промяната " - Лена Бориславова, отвърна на офанзивата на ГЕРБ по тематиката " Лукойл " и я разчете единствено като предизборно стимулирана. Тя атакува персонално и депутата от партията Делян Добрев.

" Делян Добрев очевидно има огромна фиксация върху Асен Василев и ваденето на такива непотвърдени клюки, както самият той споделя. Не е здравословна такава фиксация, може би би трябвало да потърси лекарска помощ. Но шегата настрани, каквито и изказвания да има, ние няма какво да се тормозим. Прекрачват се границите, основава се напрежение, само че очевидно Добрев по този начин схваща политиката ", разяснява някогашната депутатка по тематиката за хранилката на " Лукойл ".



Делян Добрев ежедневно подлага на критика в Народното събрание дейностите на държавното управление

Тя счита, че преди избори Делян Добрев постоянно изпада в еуфория.  " Истината е, че във импортираните текстове няма нито една алинея, буквичка, запетая, обвързвано с облагане по какъвто и да е метод на " Лукойл ". И на второ място се вижда една наклонност, всякога, когато има избори, господин Делян Добрев изпада в положение на еуфория и възторг, за него това са новите кебапчета ", сподели тя за изказванието на депутата от ГЕРБ, че поради неявяването на ПП-ДБ в Народно събрание рафинерията ще продължава да натрупа облага от по 3 млн. дневно, а хората няма да си получат отстъпката от 73 стотинки, след парите от " Лукойл " постъпят в специфичния фонд.

Според Лена Бориславова няма нищо незабавно в тематиката " ЛуКойл " и плануваното изключително съвещание на Народното събрание в петък. " ГЕРБ 12 години не съумяха да обложат " Лукойл ", не виждам по какъв начин до вторник ще го създадат ", безапелационна е юристката.

В коментар на напрежението сред сътрудниците, които крепят кабинета, Лена Бориславова сподели, че " двете обединения в никакъв случай не са били в другарски връзки ". " Важното е да бъдат следвани целите, без значение какъв брой е мъчно, а то е мъчно ", добави тя. Бориславова не счита, че би трябвало да се хвърля оставката на кабинета поради писмени пояснения, поискани от премиера Николай Денков за съглашението с миньорите - от страна на ГЕРБ и Движение за права и свободи, и от вицепремиера му Мария Габриел за Шенген - от страна на ПП-ДБ.

" Ние знаем какъв брой е виновна задачата да има постоянно държавно управление и до момента в който това държавно управление и парламент следват програмата и целите, ние няма да отстъпим от защитаването им ", разяснява тя ултиматумите в " некоалицията ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР