Едно от липсващите лица в списъка със санкционираните по Магнитски

...
Едно от липсващите лица в списъка със санкционираните по Магнитски
Коментари Харесай

Цветан Василев: Гешев трябваше да е в Магнитски

Едно от изчезналите лица в листата със глобените по " Магнитски " е Гешев. Това сподели Цветан Василев в предаването " ЕвроДикоФ " по телевизия " Евроком ".

Според банкера основният прокурор е заслужил мястото си в листата с глобените най-много с " упоритата си отбрана на дълбоката страна ".

" Освен всичко останало е заслужил мястото си там и с непрекъснатото нарушение на човешките права и корист със закон. Вчера стана ясно, че Миню Стайков е осъдил България в Страсбург. Според мен незабавно трява да се стигне до наказания както против Гешев, по този начин и против съдиите от Специализирания съд ", добави той.

Цветан Василе е на мнение, че в България последните 10-15 години господства " злокобна мафия ". Според него Съединени американски щати са закъсняли с налагането на наказания по закона " Магнитски ".

" Моята тъжба е от 2017г., 2018 година беше добавена от жителите. След това много други потърпевши предприемачи подаваха разнообразни сигнали, които са обогатявали досието на Пеевски ", разяснява той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР