Едно от кучетата на печално известния и задържан в ареста

...
Едно от кучетата на печално известния и задържан в ареста
Коментари Харесай

Куче на задържания от Владо Тричков отхапало палец на момиче

Едно от кучетата на печално известния и арестуван в ареста техен собственик Йордан Карагьозов отхапало пръст на момиче преди година и половина във Владо Тричков, разкри в директна телефонна връзка в " Патарински LIVE " по „ Канал 3 “ комшия от селището. Кучетата му са пет - четири женски и едно мъжко. Те бяха шест, само че преди година и половина едно от кучетата отхапа на едно момиче палеца на ръката и той го простреля ", посочи фенът.

``
реклама

Той акцентира на обстоятелството, че починалият Димитър не е бил просто " нахапан ", а " безусловно изяден " от кучетата. " Гледам сега предаването, казвате, че индивидът, който е умрял - Митко, е нахапан: той не е нахапан, той е изяден от кучетата във Владо Тричков. Абсолютно изяден - единият крайник му няма, едната ръка и скалпа. Намериха в изпражненията на кучетата коса от момчето.

Разбирате ли, това е просто невероятна работа. Ние сме вдигнали ръце от този човек за тези кучета, какъв брой пъти го предизвестяваме, само че резултатът е никакъв - от кметството, има рапорти и в Своге до кметството, само че никаква реакция. Те непрестанно са навънка, в никакъв случай не са се прибирали ", описа още той.

Стопанинът на прибраните към този момент кучета купил къщата за 22 000 евро, добави фенът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР