Едно от хубавите нещата на пазара на смартфони с Android

...
Едно от хубавите нещата на пазара на смартфони с Android
Коментари Харесай

Лоши новини за Samsung и Apple – техен основен конкурент отново продава смартфони в Европа

Едно от хубавите нещата на пазара на смарт телефони с Android е голямото многообразие на предлаганите артикули. Потребителите имат достъп до голям брой марки, които оферират всичко – от извънредно евтини устройства до най-новите и най-модерни флагмански смарт телефони.

Конкуренцията е в действителност огромна част от аргументите за това, че промишлеността е толкоз мощна. Всички тези разнообразни марки непрестанно се стремят да развиват своите благоприятни условия, с цел да прибавят нови функционалности или технологии, които да им оказват помощ да се откроят измежду тълпата.

Ето за какво когато предходната година се появиха клюки за овакантяване на европейските пазари от Oppo и OnePlus това беше извънредно. Тези две компании бяха непрестанни в устрема си към великолепие, и изглеждаше, че загубата им ще върне промишлеността доста обратно.

За благополучие това към този момент не е проблем, защото през днешния ден и двете марки потвърдиха, че е реализирано съглашение с Nokia за споразумяване на всички висящи правосъдни разногласия във всички юрисдикции. Преди това тези две марки водиха правосъдна борба с финландската софтуерна компания за права върху интелектуална благосъстоятелност. Това е чудесна вест за пазара.

Вчера – в ход, който наподобява съответствува с това известие беше показана световната версия на OnePlus 12, за което съобщихме. Това включва и OnePlus 12R, който ще е разполагаем на всички пазари.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР