Едно от големите предизвикателства пред производителите на екшън камери от

...
Едно от големите предизвикателства пред производителите на екшън камери от
Коментари Харесай

Камерата, която засрами GoPro

Едно от огромните провокации пред производителите на екшън камери от ранга на GoPro e по какъв начин да се наблъскат оптимален брой екстри и функционалности в извънредно малко, само че в същото време крепко тяло.
 GoPro Hero8 Black и GoPro MAX - най-хубавото от GoPro досега
Най-доброто от GoPro досега

Променен дизайн и доста нови екстри

За последния си модел Hero 8 от GoPro заложиха на външни добавки под формата на мълния, микрофон и така нататък, само че те не трансформират радикално качествата на камерата по този начин, както се случва при неотдавна излязлата Insta360 One R камера.

Insta360 One R е модулна екшън камера, която можем да променяме и нагласяме според от това в каква обстановка се намираме и какво желаеме да снимаме.
 Снимка 461324

Така в границите на секунди можем да сменим естествената леща с 360-градусова такава или да прибавим 4К датчик с необятен ъгъл на снимане.

При 360 градуса резолюцията доближава до 5.6К и 30FPS, а при необятен ъгъл можем да снимаме с 60FPS и 4К резолюция.

На всичкото от горната страна главният модул разполага и с тъч екран, само че камерата може да бъде ръководена и посредством мобилно приложение.
 Снимка 461323

Не е нужно да загатваме, че джаджата разполага с HDR, Hyperlapse, нощен режим и всички останали екстри, които бихме могли да чакаме от екшън камера.

За момента приложението и софтуерът в камерата се смятат като слаби страни на Insta360 One R, само че от компанията дават обещание регулярни ъпдейти, които ще създадат интерфейса на камерата оптимално ефикасен.
 Снимка 461326

Другият минус е, че стабилизацията на изображенията се случва посредством спомагателна обработка със софтуера на Insta360 One R, само че и това ще се промени с усъвършенстването на модела.

Цената на базовия пакет стартира от 340 евро, само че поради големия интерес към продукта би трябвало да изчакаме към месец за доставката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР