Едно от големите предизвикателства пред медицината в последните десетилетия са

...
Едно от големите предизвикателства пред медицината в последните десетилетия са
Коментари Харесай

Слуховете за Брус Уилис и Деми Мур, които Ема Хеминг опроверга

Едно от огромните провокации пред медицината в последните десетилетия са заболяванията от рода на деменцията. Те стартират да се развиват след избрана възраст и фрапантно трансформират метода на живот на болния. Като лекуване за момента няма.
 Брус Уилис, Деми Мур, фронтотемпорална деменция и какъв брой заедно е фамилията на артиста
Най-ценното в живота на Брус Уилис

Борбата с заболяването на артиста продължава

Точно такова е болестта на Брус Уилис - артистът приключи дейната си кариера предходната година, а неотдавна фамилията му заяви и каква тъкмо е диагнозата му. Уилис страда от фронталнотемпорална деменция - рядка форма на бързопрогресиращ тип деменция. Съпругата му Ема Хеминг постоянно прибягва до обществените мрежи, с цел да държи в течение многочислените почитатели на артиста какво е положението му.

Преди броени дни тя употребява своя Instagram, с цел да насочи молба, като особено се обърна към папараците, които дебнат всеки комфортен миг, с цел да го снимат и ги помоли да почитат персоналното му пространство. Освен това Ема Хеминг съобщи, че би желала те да спрат да викат по него, с цел да привлекат вниманието му.

Преди ден Ема Хеминг още веднъж употребява своя Instagram, само че този път, с цел да опровергае някои клюки. Като този, че Деми Мур се е преместила да живее при тях, с цел да се грижи за Брус Уилис, до момента в който той се бори след диагнозата деменция.
 Снимка 609619

Според Radar, 60-годишната Мур оказва помощ в грижите за 67-годишната звезда от " Умирай мъчно ", като за задачата тя краткотрайно обитава в дома му, който той споделя със брачната половинка си Ема Хеминг Уилис и двете им дребни дъщери. Хеминг обаче изрично отхвърля това изказване, като ясно декларира в Instagram стори: " Нека да пресечем този в зародиш. Това е толкоз жалко. Моля, спрете. "

И въпреки представител на Мур да разяснява пред изданието, че тя не има намерение да живее с Брус и Ема, различен източник твърди, че актрисата " в никакъв случай не е напускала " фамилията на някогашния си брачен партньор.
 Ема Хеминг, Брус Уилис, фронтотемпорална деменция и молбата на брачната половинка на артиста за персонално пространство
Съпругата на Брус Уилис има какво да каже

Каква е молбата на Ема Хеминг

Според Radar Брус е " решен да се задържи в колкото се може по-добро положение допустимо най-дълго " с вярата да успее с ясно схващане да се запознае с бъдещата си внучка, която чака от най-голямата си щерка Румър Уилис. Тя разгласи, че чака първото си дете от приятеля си Дерек Ричард Томас в края на декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР