Едно от големите предимства на автомобилите на Tеsla е, че

...
Едно от големите предимства на автомобилите на Tеsla е, че
Коментари Харесай

Какво носи най-големият до момента ъпдейт на Tesla

Едно от огромните преимущества на колите на Tеsla е, че притежателите им могат да разчитат, че ще получават регулярни софтуерни ъпдейти, множеството от които носят значими и забавни новости.

Тази седмица компанията пусна версия 10.0 на софтуера в колите, който е спряган за най-големият и значим ъпдейт досега.

Голямата оригиналност е услугата Smart Summon, която разрешава на колите да направляват независимо в паркинги. Той се задейства от разстояние, само че е належащо водачът да има директен зрителен контакт с автомобила.

Така при задействане на услугата, автомобилът самичък се изкарва от мястото си и идва до притежателя. А в случай че нещо се случи по пътя, водачът носи цялостна отговорност.

Това ни кара в близко бъдеще да чакаме вести и фрагменти от ожулени и леко смачкани коли, само че дано въпреки всичко изчакаме и забележим по какъв начин ще се развият нещата със Smart Summon.
 Tesla, Model 3 и следващият изгорен автомобил на компанията на Илон Мъск
Поредният автомобил на Tesla се възпламени и изгоря, този път в Москва

Този път огънят е много сериозен

Другите новости са, че Model 3 към този момент ще разполага с уеб браузър, всички коли ще бъдат снабдени с приложения за Netflix, YouTube и Hulu, които обаче ще са дейни единствено, когато колата е спряла.
 Tesla, Defcon, Трюман Кейн, Nvidia и по какъв начин Model S и Model 3 могат да бъдат преносими станции за всеобщо наблюдаване
Как колите Tesla могат да се употребяват за всеобщо наблюдаване

Едно малко USB може да промени доста

Софтуерният ъпдейт вкарва и стратегия за караоке непосредствено в екраните на Tesla, което звучи като много приятна екстра за дългите и скучни пътувания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР