Едно от големите обещания, с което влязоха на пазара стрийминг

...
Едно от големите обещания, с което влязоха на пазара стрийминг
Коментари Харесай

От юли: HBO Max и Diema Extra заедно ще гонят цената на ТВ пакет

Едно от огромните обещания, с което влязоха на пазара стрийминг платформите, беше, че ще освободят потребителите от заплащането на огромни месечни такси за наличие, което не желаят. Няколко години по-късно, фактически даваме пари единствено за това, което желаеме - само че тези пари не е наложително да са по-малко.

Това е световна наклонност, която към този момент стигна и до България, откакто известната стрийминг услуга HBO Max разгласи 40% скок на месечната такса. Ако ви се догледа и спорт и се абонирате най-популярната стрийминг платформа за такова наличие у нас - Play DiemaExtra, общата сума дружно с интернет свързаността ще се приближи до тази на цялостна телевизионна услуга с премиум наличие.
 След HBO Max и Netflix, стрийминг платформата SkyShowtime навлиза в България
След HBO Max и Netflix, още една огромна стрийминг платформа навлиза в Европа

SkyShowtime събира на едно място необятна селекция от международни сериали и филми

Детайли : От притежателя на HBO Max - Warner Bors. Discovery, показаха, че нарастването на директния абонамент за тяхната услуга се постанова поради " по-високите разноски за основаване на наличие и създаване на артикули ", като скокът е друг на другите пазари.

Докато в скандинавските страни и Испания корекцията нагоре е с 1 евро, в България и Португалия тя е двойна на това. Така у нас директният месечен абонамент скача от 10 лева на 14 лева, считано от идващия цикъл на фактуриране след 13 юли.
 Max: Какво съставлява суперплатформата за стрийминг на Warner Bros. Discovery
Max: Какво съставлява суперплатформата за видео

Тя надгражда HBO Max с голямо количество наличие

От " Нова Броудкастинг Груп " оповестиха, че спомагателният пакет за тв клиенти DiemaExtra от 1 юли ще нарастне с 1 лев. До момента стрийминг платформата Play DiemaExtra, която не е обвързана с оператор, се оферираше на месечна такса, сходна с тази на спомагателния ефирен пакет, тъй че наподобява евентуално и тя да промени цената си от 12,99 лева на 13,99 лева

Цифром и словом : За да употребявате и двете платформи, ще ви е необходим интернет. В взаимозависимост от доставчика, в общия случай няма да намерите положително предложение под 15 лв. на месец.

Така, с цел да се " освободите " от кабела/сателита/IPTV оператора, ще би трябвало да си приготвите общо най-малко 42 лева на месец.

На този декор, информация в уеб страниците на трите водещи по брой клиенти телевизионни снабдители (Bulsatcom, Vivacom и A1) демонстрира, че базов пакет сателитно получавани телевизионни канали с спомагателни HBO и Diema Extra излиза на почти сходна или в някои случаи дори по-ниска цена. А въпреки всичко върви и в комплект с десетки други политематични, осведомителни, музикални и кино канали.
 Потребителите не виждат за какво да заплащат за Apple TV+, растежът секна
Потребителите не виждат за какво да заплащат за Apple TV+, растежът секна

Данните на стрийминг платформата за 2022 година са по-лоши и от общия отрицателен тренд на пазара

От друга страна : Стрийминг платформите са най-хубавият метод за консумация на премиум наличие - с разнообразни интерактивни благоприятни условия, богата видеотека и разнообразни спомагателни варианти. Затова и не е изненадващо, че доставчиците на телевизионни услуги последователно вграждат доста от техните функционалности в своите по-скъпи оферти, които не са през спътник. Качеството коства пари.

Освен това, в тази ситуация на HBO Max от Warner Bros. Discovery не пропущат да отбележат, че предлагането им на нашия пазар остава по-достъпно спрямо Disney+ и Netflix, като за разлика от тях наличието е напълно локализирано със надписи и дублаж за детските филми.
 Един от четирима у нас умишлено купува менте
Един от четирима у нас умишлено купува менте

Една трета от младежите в Европа търсят пиратско наличие в интернет

При спорта скорошен отчет на Cлyжбaтa нa Eвpoпeйcĸия cъюз зa интeлeĸтyaлнa coбcтвeнoст (ЕUІРО) сподели, че 21% от българите гледат мачове и надпревари без да си заплащат, само че в действителност този тип пиратство има своята " цена " за фена - постоянно качеството е компромисно, а доста от незаконните платформи са цялостни и с вируси. В този случай спокойствието коства пари.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР