Едно от главните действащи лица в екшъна на бензиностанция край

...
Едно от главните действащи лица в екшъна на бензиностанция край
Коментари Харесай

Проговори участник в екшъна с АТВ на бензиностанция край Бургас

Едно от основните настоящи лица в екшъна на бензиностанция край Бургаспоиска да се извини за дейностите си и прикани за приемливост сред народите. Фьодор Куролесов, който е един от огромните вложители в бургаския кв. „ Сарафово” разкри, че в нито един миг не е търсел провокация с защитата на обекта и даже след това станал другар със чиновниците на въпросната бензиностанция, оповестява " Флагман ".

„ Последното видео, което качих на канала си в Youtube с име „ Ожесточен спор на безниностанцията” беше с една цел да запазя фрагментите, при положение, че нещо се стане с мемори картата след срещата ми с защитата и желаеме да потвърдим, че не сме крадци и тем сходни. Пазачът и след това пристигналите на място служители на реда се оказаха много съответни хора, които схванаха обстановката и ни поканиха дасе разберем като естествени хора. Това и направихме. На бензиностанцията работят положителни и съответни хора, каквито в действителност са и всички българи. След случая се сприятелихме с тях и в този момент зареждам непрекъснато от там.

Лативиецът прикани хората да не съдят нападателния мъж, който се нахвърли въхру него и приятеля му, до момента в който се пробват да напомпят гумите на АТВ-то си.

„ Относно „ шумния вид “... той просто имаше тежък ден. Всеки има такива моменти в живота си, когато бива залят от компликации и не всеки от нас може да се оправи с тях, проявявайки достолепие. В последно време и аз съм се държал постоянно като глупак поради проблеми с бизнеса. Така че не го обвинявайте и не изгаряйте от предпочитание да му извършите нещо неприятно. Той към този момент реализира такава „ популярност “, че го е позор да си покаже носа на открито. Много от вас приказват за приемливост. Нека покажем толерантността и щедростта си към грешките и слабостите на другите хора.

Всъщност желая да уточня: нищо неприятно не се е случвало. Просто един необикновен случай. Всеки от нас се държи неуместно понякога. Това обаче не е причина сходен случай да се раздува и да провокира ненавист към другите народи, както доста се пробват да създадат. Надявам се, че всеки ще се съгласи, че няма нация в света, където всички са простаци, страхливци или овце. Всеки от нас може да си спомни за случай, от който се срами. Лично аз се пробвам да не помни националностите и да приема, че ние всички сме една нация – заселници на планетата Земя. Нека не търсим причина да се разделяме и караме. Напротив – дано намерим аргументи да сме обединени и да споделим прелестното ни битие на тази красива планета”, разяснява Фьодор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР