„Едно нещо за пет години трябваше да направи Румен Радев

...
„Едно нещо за пет години трябваше да направи Румен Радев
Коментари Харесай

Борисов за Трифонов: Самозванство е да се обявиш за победител

„ Едно нещо за пет години трябваше да направи Румен Радев – да провежда почтени избори. Той сътвори подобен безпорядък, по този начин уплаши хората посредством своята марионетка Бойко Рашков, че имаме рекордно ниска изборна интензивност. Това е демокрацията по руменрадевски “.

Това сподели Бойко Борисов на брифинг на ГЕРБ. Той съобщи, че с трите бели пластики машинният избор може да се манипулира.



„ Нали щеше по-бързо да излезе изборния резултат. Колко часът е в този момент? Два дни – два %. В Конституцията написа, че президентът дава мандата на партията с най-вече депутати, само че не урежда какво става, в случай че са 64 на 64. Тогава на кой го дава?, попита Борисов.

„ И в този момент два дни вършат чудеса да сменят процентчета, с цел да ни падне едно мандатче и да станем 65 на 63 “, сподели той.

По думите на Борисов е абсурд, че още преди да има решение на ЦИК и разгласен победител, Трифонов приказва за държавно управление. Той назова това самозванство.

„ Самозванството да се обявиш за победител, когато друга партия дори сега е пред теб, значи, че е несъмнено защо си се схванал “, посочи той.

„ Пак ви бих и се чудите по какъв начин да настройките резултата в този момент. Това е истината. Два дни радевата машина се чуди по какъв начин да направи цялата тази работа “, добави Бойко Борисов.

Той прикани партиите в Народното събрание да си поемат политическата отговорност.

„ Те клечаха пред Радев, те правеха митинги, те въздигаха Слави Трифонов в фетиш и в този момент, когато той им сподели напълно други са ми желанията, те се държат като ощипани госпожици и мълчат. Аз още не съм чул дали ще го поддържат, или не “, сподели Борисов.

„ След няколко месеца народът ще ги бие с камъни, тъй като ще се провалят, тъй като не могат, тъй като са подли и корумпирани и подменящи вота “, сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР