Едно нещо няма как да не признаем на Ким Кардашиян

...
Едно нещо няма как да не признаем на Ким Кардашиян
Коментари Харесай

Когато Ким Кардашиян те накара да се съблечеш

Едно нещо няма по какъв начин да не признаем на Ким Кардашиян - това, че бързо съумява да напипа пулса на това какво е известно в обществото и да го употребява. Причината за заключението ни? Новата рекламна акция на марката й за долни дрехи.

Колекцията, която SKIMS пускат за Деня на влюбените, има две рекламни лица. Това са Симона Табаско и Беатриче Грано - две италиански актриси, които надали щяха да са ни познати, в случай че не бяха взели участие във втори сезон на сериала " Белият лотос ".

Двете бяха в функциите на приятелките Лучия и Миа, и бързо съумяха да завоюват сърцата освен на мъжете в сериала. Оказва се, че Табаско и Грано в действителност са неразделни приятелки от към този момент 10 години, а прочувствената им връзка си проличава в акцията за SKIMS.

" Гледах " Белият лотос " и просто това бяха моите девойки ", споделя самата Кардашиян в пресрилийза за акцията си, представен от Variety. Беатриче пък споделя, че доста се е забавлявала по време на фотосите на сбирката за Свети Валентин.

" Да бъда част от международна акция на фешън марка паралелно с Беатриче, в което означаваме другарството, дамите и това да се усещаме мощни, и секси в тялото си, е доста удовлетворяващо ", пък споделя Симона.

на SKIMS е в продажба от 26 януари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР