Едно необикновено първенство се провежда това лято - от 11

...
Едно необикновено първенство се провежда това лято - от 11
Коментари Харесай

Евро 2020: БНТ прекосява Европа с феновете

Едно неизмеримо състезание се организира това лято - от 11 юни до 11 юли цяла Европа е футбол.

Звездните дуели ще се разиграят на терени в 11 града, а спортното представление се случва в първия миг, когато европейците си отдъхват след дългото затваряне поради пандемията и стартират още веднъж да излизат и пътуват.

Как почитателите ще следват тимовете си, по какъв начин се промени методът на пътешестване в Европа, какви са условията и рестриктивните мерки за прекосяване на граници - това ще ни демонстрират специфичните пратеници на Българска национална телевизия, които отразяват шампионата на Европа и безусловно прекосяват континента надлъж и простор.

ДЕН 7

Пореден ден от ЕВРО 2020! Днес Нидерландия среща Австрия в Амстердам, а страстите от " Йохан Кройф Арена " ще ни предава Бюлент Мюмюнов.

Ако сте наблюдавали от близко европейското му странствуване, евентуално едно име ви е направило усещане. Не го виждате в кадър, само че той дава отговор за забавните репортажи, които нашите сътрудници предават:

#ОператорътНиколайБалкански



ДЕН 6

Ciao, Roma! Тереза Мутафчиева ни придвижва в Рим, само че пътят за нея и оператора Христо Златков не беше по никакъв начин елементарен. Ето по какъв начин се придвижиха от Будапеща до италианската столица:

През 2021 година пътят към Вечния град... минава през COVID-център:

Но Рим се отблагодари за търпението на своите гости:

И до момента в който Тереза е привлечена от италианската мода, Бюлент още веднъж е в Амстердам, изминавайки скромните 1644 км.

ДЕН 5

Отправяме взор към Будапеща, където е Тереза Мутафчиева. Унгарската столица ще бъде първото място, където ще забележим цялостен стадион. 65 хиляди души ще проследят от близко конфликта на " Пушкаш Арена " сред тимовете на Унгария и Португалия.

ДЕН 4

Бюлент Мюмюнов и Николай Балкански към този момент са в Мюнхен, с цел да отразят конфликта на титаните - международните първенци от Франция против предходните носители на купата от Германия. Трудно ли се влиза във федералната република - вижте:

ДЕН 3

В очакване на конфликта Англия-Хърватия на емблематичния стадион Уембли, време е да ви срещнем и с красивото лице на Българска национална телевизия на ЕВРО 2020 - Тереза Мутафчиева. През целия месец тя ще ви потвърждава, че футболът от дълго време не е територия, непокътната единствено за мъжете:

Показваме ви по какъв начин екипът ни кръстосва Стария континент, видяхте, че са неуморни, само че следва и доказателството, че същинският експерт може да работи на всички места:

ДЕН 2

От Рим до Амстердам и Лондон - вижте дребна част от днешното странствуване на Бюлент Мюмюнов и Стефан Георгиев

Различни страни, с разнообразни условия за влизане в страната - къде е най-трудно да влезеш, по кое време рискуваш да си изпуснеш полета и носи ли се по време на отпуска библиотека? Отговорите на тези въпроси ще видите в идващите видеа:

Ето и по какъв начин е минало пътуването до Нидерландия:

Междувременно Стефан Георгиев дойде в Лондон, само че беше посрещнат от следващото предизвикателство:

Каква е атмосферата в Амстердам? Няма огромни скупчвания от хора, макар че е събота. В заведенията за хранене е разрешено потенциалът да бъде запълван до 30%.

Дългият път е съвсем към края си, а задачите са две - " Уембли " и " Йохан Кройф Арена "

ДЕН 1

Голямото разкриване в Рим и по какъв начин екипът на Българска национална телевизия се потопи във футболната атмосфера - вижте усещанията на коментатора на първия дуел на Евро 2020 сред отборите на Италия и Турция - Стефан Георгиев, репортера Бюлент Мюмюнов и оператора Николай Балкански:

Сърцето на Рим тупти в ритъма на най-великата игра, а нашите сътрудници са подготвени да ни покажат всичко най-интересно от идната среща:

Минути преди първия съдийски сигнал - време е тези, които имат шанса да са се сдобили с билет, да влизат на " Стадио Олимпико "

Бъдете с програмата на БНТ1 и БНТ3, с цел да наблюдавате онлайн мачовете от Европейското състезание, всички детайлности следете на
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР