Едно на всеки шест деца в северната част на Газа

...
Едно на всеки шест деца в северната част на Газа
Коментари Харесай

Последният хранителен конвой на UNRWA в северната част на Газа беше преди повече от месец, предупреждава шефът на агенцията

Едно на всеки шест деца в северната част на Газа е " тежко недохранено ", акцентира организацията на Организация на обединените нации.

Агенцията на Организация на обединените нации за палестинските бежанци за финален път съумя да достави храна в северната част на Газа преди повече от месец, предизвести генералният комисар на UNRWA в неделя, като прикани питателните помощи да бъдат допускани постоянно в региона.

„ Последният път, когато UNRWA съумя да достави хранителна помощ в северната част на Газа, беше на 23 януари “, написа Филип Лазарини в X, някогашен Twitter.

„ Нашите апели за изпращане на хранителна помощ са били отказани и са останали глухи. Това е злополука, породена от индивида. "

" Гладът към момента може да бъде избегнат посредством същинска политическа воля за даване на достъп и отбрана на значима помощ. Идните дни ще още един път подложи на тестване общата ни човещина и полезности “, добави той.

Според организацията на Организация на обединените нации едно на всеки шест деца в Северна Газа е „ тежко недохране...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР