Едно момиченце се е родило днес в АГ-клиниката на УМБАЛ

...
Едно момиченце се е родило днес в АГ-клиниката на УМБАЛ
Коментари Харесай

Едно новородено в пловдивска болница и едно пострадало от пиротехника дете

Едно момиченце се е родило през днешния ден в АГ-клиниката на УМБАЛ " Свети Георги " в Пловдив. Новороденото е проплакало тъкмо в 11:10 ч. Младата девойка тежи 2 370 грама и е висока 47 сантиметра. Все още не е ясно дали тя е първото бебе, родено за 2019 година в града под тепетата. На 31.12.18 година пък в същата болница на бял свят са се появили две деца - едно момиче и едно момче. Дамата, родена в дребните часове на последния ден от предходната година - 02:50 ч., е с тегло 3 200 грама и височина 51 сантиметра. Момченцето е проплакало тъкмо в 08:55 ч. сутринта на 31.12.18 година То тежи 2 850 грама и е високо 49 сантиметра.
През Спешно приемно поделение на УМБАЛ " Свети Георги " в Пловдив в новогодишната нощ е минал един пациент - дете, потърпевшо от пиротехника. То е с пострадване в региона на лицето. Раната му е обработена в Клиниката по лицево-челюстна хирургия. Пострадалият хлапак е освободен за домашно лекуване.
Общо седем са пациентите, посетили пловдивското здравно заведение, след невъздържание с използването на алкохол нощес. Нито един от тях не е приет в болница, като петимата са потърсили здравна помощ още преди 23:00 ч. на 31.12.18 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР