Едно много успешно партньорство приключи. Доминик Тийм и Николас Масу

...
Едно много успешно партньорство приключи. Доминик Тийм и Николас Масу
Коментари Харесай

Доминик Тийм се раздели с Николас Масу


Едно доста сполучливо партньорство завърши. Доминик Тийм и Николас Масу към този момент няма да работят дружно. Това стана ясно от обява на австриеца в обществените мрежи.

„ За страдание, всяко нещо има край и този край е в този момент. Заедно взехме решение, че от другата седмица поемаме по разнообразни пътища “ – написа австриецът, откакто акцентира изключителните триумфи в границите на партньорството си с чилиеца.

Двамата започнаха да работят дружно през 2019-а и доста скоро в Индиън Уелс пристигна първата Мастърс купа за Доминатора.

Масу имаше главен принос и за огромния връх в кариерата на Тийм – купата от US Open 2020. Под негово управление Тийм игра и финали на Australian Open и Ролан Гарос.

В последната година Тийм се пробва да се върне измежду най-хубавите след травмата в китката, която го извади от кортовете за дълго време, само че резултатите не престават да бъдат неуверени.

„ Нико, големи благодарности за този необикновен и хубав интервал.  Желая ти всичко най-хубаво и другарството ни ще продължи постоянно. “
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР