Едно много интересно видео, направено от човек в планината, е

...
Едно много интересно видео, направено от човек в планината, е
Коментари Харесай

Сензация: За първи път в света бе заснето такова животно! ВИДЕО

Едно доста забавно видео, направено от човек в планината, е станало вирусно в интернет. Във видеото може да се види снежна коза с много впечатляващи размери и доста необичайно за такова животно телосложение, оповестяват международните издания.

Според консуматори в Twitter, където видеоклипът се появи за първи път, огромната необикновената коза наподобява повече на кон. Нито един човек даже не си е представял, че сходни същества в дивата природа могат да наподобяват по този начин и да доближават такива размери.

Остава усещането, че снежната коза е културист: тялото й е прекомерно плътно и огромно. Дори да не е самка, а самец, животното въпреки всичко наподобява необичайно. Авторът на видеото явно не преувеличава, когато назовава планинската коза голяма. Дори съумява да беседва с животното. Изненадващо, то се оказало умерено.
from
Известно е, че странното създание живее в Националния парк в Монтана. Хората в мрежата се съгласяват, че чисто като визия, животното би трябвало да бъде кон или бик, само че сигурно не е коза.

Както се оказало по-късно, този вид кози са присъщи с напомпания си външен тип. Животните, въпреки и наричани снежни кози, в действителност не принадлежат към тях: те са настрана семейство. Те се намират в планинските региони на Северна Америка, на височина могат да доближат 136 см. С един скок животните могат да преодолеят три метра.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР