Едно и също е лицето, което стои и зад Гинка

...
Едно и също е лицето, което стои и зад Гинка
Коментари Харесай

БСП: Едно и също е лицето, което стои и зад Гинка Върбакова, и зад Еврохолд

Едно и също е лицето, което стои и зад Гинка Върбакова, и зад " Еврохолд ". Сменихме паравана, който ще бъде лицето на договорката, а откъм гърба наличието остана същото. Aз съм уверен в това, съобщи депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “ Таско Ерменков на конференция в централата на партията.

" Според обществената информация за „ Еврохолд “ те нямат никакъв опит в ръководството на електроенергийни системи. Преди всичко работят в застрахователния, лизинговия и банковия бранш. Тяхната финансова непоклатимост е много съмнителна, тъй като за 2017 година имат регистрирани 17 млн. лева загуба. Имат обезпечени 10 индивида, съгласно Национален осигурителен институт “, твърди Ерменков.

Българска социалистическа партия постоянно е била срещу голословните претенции за увеличение на каквато и да било цена, изключително на витално значими артикули и услуги като електрическата енергия, сподели още депутатът, като подчертава, че има искане на НЕК за повишение на цената с над 50%.

Това искане за следващ път демонстрира, че държавното управление на ГЕРБ и Оперативна програма, отпред с Министерството на енергетиката, което е принципал на НЕК, са в основата на непрофесионалното ръководство на енергийната ни система. Няма по какъв начин да си разбираем по различен метод това, че за предходната година имаме над 3.5 терават часа продадена електрическа енергия от водните централи на НЕК, на базова цена, което действително е довело до загуба на компанията от към 200 млн. лева, твърди Ерменков.

Като представител на гражданските организации, които към този момент пета поредна година провеждат всички митинги пред Комисията за енергийно и водно контролиране, бих желал да ви осведомявам, че във вторник, от 11 часа организираме цивилен митинг пред КЕВР, разгласи претендентът за евродепутат от листата на „ Българска социалистическа партия за България “ Велизар Енчев.

Той прикани " жителите на София да стачкуват от името на всички български жители, които се намират под енергиен гнет. "

Енчев посочи, че митингът се провежда от Съюз на пенсионерите 2004, Гражданско придвижване „ Социална взаимност “ и Федерация на потребителите.

Ще имаме среща с ръководителя на комисията Иван Иванов, на който ще връчим протестна декларация, като ще осведомяваме и посолството на Чехия в България за следващи дейности, каза още Велизар Енчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР