Едно досъдебно производство за купуване на гласове във Врачанско е

...
Едно досъдебно производство за купуване на гласове във Врачанско е
Коментари Харесай

Едно досъдебно производство за купуване на гласове е заведено във Врачанско

Едно досъдебно произвеждане за пазаруване на гласове във Врачанско е образувала досега прокуратурата, сподели окръжният прокурор Владимир Сираков, представен от Българска телеграфна агенция.
Повече информация по случая на този стадий не може да се даде, изясни той, като се изключи че досъдебното произвеждане е формирано късно през вчерашния ден и че става въпрос за Община Бяла Слатина.
За интервала на предизборната акция има и заведени 100 преписки, които са тествани и по които не са събрани данни за осъществено закононарушение срещу изборните права на жителите, заяви още окръжния прокурор.
За последния месец Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Враца, взаимно със чиновници на Зонално ръководство „ Жандармерия “ организираха няколко профилирани интервенции на територията на област Враца, за противопоставяне, попречване, секване и откриване на  престъпления свързани с закононарушения срещу политическите права на жителите, практикуване на противозаконна банкова активност, както и инспекции по сигнали за лица, купуващи гласове за избрани политически партии. Последната беше на 29 март.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР