Едно дългоочаквано от почитателите на „Откраднат живот” завръщане-това на лекарите

...
Едно дългоочаквано от почитателите на „Откраднат живот” завръщане-това на лекарите
Коментари Харесай

Генадиев и Василев се връщат в „Откраднат живот” след 20 епизода

Едно дълго чакано от феновете на „ Откраднат живот” завръщане-това на лекарите и братя Генадиев и Василев ще се случи след 20 епизода, предизвести артистът Алекс Алексиев на среща с почитателите. Причината двамата съществени герои от началото на сериала да застанат паралелно до Марта Вачкова и Владо Пенев е заболяването на майка им, за която към този момент феновете се досетиха. Генадиева страда от Алцхаймер, разгласи продуцентът Евтим Милошев.



Фенове, артисти и екип означиха дълго чакания старт на осми сезон на „ Откраднат живот “ във вторник вечер. По традиция първият епизод беше посрещнат с прожекция на огромен екран и полемика с продуценти, сценаристи и актьорите на сериала.
„ Откраднат живот “ се трансформира в ера! Радваме, че тази история продължава да ви вълнува към този момент осем сезона.

Благодаря ви, че вярвате в този план и припознавате човешките истории, които постоянно провокират сълзи в нашия екип още в писането на сюжета. Всички ние надълбоко се вълнуваме от това, което вършим, а това е единствената причина един артистичен план да продължава своя живот! “, показа разгорещено Евтим Милошев.



По време на прожекцията феновете се срещнаха с Марта Вачкова, Владо Пенев, Алек Алексиев, Янина Кашева, Емил Марков, Мони Монев, Диана Димитрова, Велислав Павлов и други обичани имена от състава. На събитието беше показан и депутатът Евгени Будинов, който ще влезе в ролята на гастроентеролог в „ Откраднат живот: Кръвни връзки “. От прожекцията отсъстваше Димо Алексиев, който преди близо година стана баща на второ дете.

В следобедните часове екипът откри и фотографската галерия на Анна Шехтова, отдадена на „ Откраднат живот “. Изложбата беше показана на моста на София Тех Парк и ще остане там до януари.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР