Едно богатство гори пред нашите очи, е заявил британският премиер

...
Едно богатство гори пред нашите очи, е заявил британският премиер
Коментари Харесай

Борис Джонсън за пожарите в Амазония: Богатство гори пред очите ни

Едно благосъстояние гори пред нашите очи, е декларирал английският министър председател Борис Джонсън, съобщи Скайнюз.

От " Даунинг стрийт " 10 са популяризирали изказване на министър-председателя на Обединеното кралство за пожарите в Амазония. " Аз с огромна угриженост проследявам обстановката в Бразилия и по какъв начин пред очите ни се изпепелява едно скъпо богатство. Ето за какво аз приканвам света да предприеме радикални дейности за спасяването на горите ", е допълнил той.

По-рано по отношение на огнената буря министър председателят на Република Ирландия Лео Вардакар е декларирал, че поради бездействието на управляващите в Бразилия Ейре може да наложи несъгласие върху съглашението за свободна търговия сред Латинска Америка и Европейския съюз.

Изказванията на водачите на държавните управления в Лондон и Дъблин са пристигнали на фона на словесната престрелка сред президентите на Бразилия и Франция. Жаир Болсонаро е обвинил Еманюел Макрон, че има колониален нрав, откакто стопанинът на Елисейския замък е призовал водачите на Г-7 да приказват на форума си на върха в Биариц през уикенда за тежката обстановка с пожарите в Амазония.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР