Едно българско изобретение дава голяма надежда в борбата с коронавируса.

...
Едно българско изобретение дава голяма надежда в борбата с коронавируса.
Коментари Харесай

Българският антидот срещу COVID-19?

Едно българско откритие дава огромна вяра в битката с ковид. Имунният катализатор e разработка на компанията CSIF, която сплотява развойната активност на ELPHI-TECH - на професора по електрофизика Жеко Ганев, и предприемаческия дух на Цветелина Бориславова, която застана зад изобретателя. Вървят клинични изследвания, едно от които е ръководено от проф. Иво Петров в „ Аджибадем Сити клиник “, за проявление степента на резултатност на продукта при приети в болница заболели с COVID-19. Но мнозина към този момент са изпитали върху себе си целебните му качества.

е имунен катализатор, който влияе на възпалението и оксидативния стрес при вирусни инфекции посредством възстановяване на кислородния метаболизъм и стимулиране на ензимната и имунната система на човешкия организъм. Методът за синтез на продукта е предпазен посредством поръчка за патент от 10 декември 2020 година Произвежда се в особено построена за задачата научно-изследователска лаборатория по нанотехнология в oбщина Марица, oбласт Пловдив, и към този момент се предлага онлайн и в редица аптеки в страната.
България е една от страните в света, които са създали артикул в това ново направление на медицината и физикохимията. Другите са Съединени американски щати, Русия, Израел и Франция. TERRA OXY обаче е с най-хубавите индикатори за успеваемост и цена, споделя с горделивост проф. Жеко Ганев.

Столетниците нормално живеят високо в планините, макар че там кислородът е разводнен. Причината е в това, че там има условия за основаване на дейни форми на О2 (като в TERRA OXY), които поддържат тялото крепко и младо. Снимка iStock

Мощна отбрана Ако човек приема по 8 капки три пъти дневно от продукта, той укрепва имунната си система. Голяма е вероятността да стабилизира кръвната захар, в случай че страда от диабет вид 2, а по този начин също да усъвършенства функционалността на нервната система, да възстановява храносмилането, да възвърне организма по-бързо след натоварване, да облекчи болки в ставите и да ограничи мускулните конвулсии. Проф. Ганев споделя по какъв начин при хора със съществени онкологични болести, приемащи кислородни метаболити, в това число и TERRA OXY, туморните формирания понижават.

За повече информация и поръчки:
тел.: 0879106600
имейл: [email protected]сайт
faceboook
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР