Едно 2 годишно дете от Индонезия пуши 40 цигари на

...
Едно 2 годишно дете от Индонезия пуши 40 цигари на
Коментари Харесай

2-годишно пуши по 40 цигари на ден, купува ги майка му

Едно 2 годишно дете от Индонезия пуши 40 цигари дневно и става нападателно, в случай че някой откаже да му даде. Рапи Ананда Паммунка почнал да взема фасовете на майка си, които му ги палели по-големите деца от квартала и се забавлявали, до момента в който го следят.


Малкото дете бързо станало пристрастено към цигарите, а родителите му намирали това за толкоз смешно, че сами почнали да му купуват цигари и да му ги дават с кафе.

Обаче обстановката бързо станала доста сериозна и детето почнало да демонстрира мощни признаци на пристрастяване.

" Моят Рапи привикна да пуши цигари, до момента в който пие кафе и яде торта. Вече в продължение на два месеца пуши по две кутии дневно. " " Ако не му дам цигара, той просто става вманиачен ", споделя Маряти, майката на детето.

" Без цигара той не може да заспи. Само крещи и плаче. Цигарите са скъпи, само че ние би трябвало да му купуваме, защото пуши по през целия ден, " прибавя Маряти.
И татко чу също не може да му откаже, когато изиска цигара от него, написа Unilad.

" Не мога да му кажа " не ". Аз даже и не пуша у дома, единствено на работа, само че Рапи желае да пие кафе и да пуши цигари, " споделя бащата, който въпреки всичко се съгласява, че е време да посетят доктор и да стартират терапия за отвикване от зависимостта.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР