Едни я харесват, други не могат да я понасят, но

...
Едни я харесват, други не могат да я понасят, но
Коментари Харесай

Айляк цял уикенд: Людмила от "Ергенът" показа секси крачета

Едни я харесват, други не могат да я понасят, само че едно е несъмнено - Людмила от " Ергенът " не оставя хората без мнение. Мацката обаче не е от тези, които заплащат налог публично мнение, а това нервира много хора у нас. 

Риалити звездата сега е напълно на ваканционна вълна. Свети Влас бе една от първите спирки на Люси, а по-късно последваха язовири и топ първокласни басейни. Именно от такава локация край София се щракна Людмила. Ергенката е заголила секси крайник на басейна край град Елин Пелин, а гости на хидропарка шушукат, че мацката била супер свежа и имала доста земно държание.

Виж още: Пресен силикон на хоризонта: Дара Екимова изкушава с бюст, само че и с още нещо

 Instagram

Последователите на Люси се вълнуват от гаджето на Люси, само че тя по този начин и не разкрива има ли мъж до себе си. Видно е обаче, че усмивката ѝ не слиза от лицето. 

Иначе ергенката поддържа положителни другарски връзки с Виктория Капитонова и Дениз Хайрула. Наскоро трите даже бяха дружно на отмора и побързаха да показват връзките си в Instagram. Е, трите леко популяризираха тузарски хотелски комплекс, в който едва ли множеството хора могат да отидат, само че това е друга тематика.

Виж още: Фитнес моделка развя апетитен бюст: Емили Найт засенчи всички дами с обилните си форми

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/lusmilka1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР