Едни свързват датата 9 септември с не много добри спомени

...
Едни свързват датата 9 септември с не много добри спомени
Коментари Харесай

Звезден рожденик: Дара с уникален фотос и защо е в "Сатурнова дупка"

Едни свързват датата 9 септември с не доста положителни мемоари и познания (от чисто историческа гледна точка), за други е ден... като всеки различен, а за трети пък е по-специален, тъй като са се родили. Звезден рожденик е точно тийн звездата Дара, която навършва 23 години.

В навечерието на рождения си ден певицата показа доста крепък фотос, към който е написала: " Последен ден на 22. Тук съм някъде в Сатурновата дупка ", а самата фотография на Дара е леко размазана, като че ли направена в придвижване (motion blur.) Именно този вид фрагменти са супер известни сега и ги виждаме в съвсем всички профили на звездите.

Виж още: Секси мамче: Калина Кузманова подпали мрежата с съвършено тяло

Сатурновата дупка другояче е тип положение, което е нормално в интервала месец преди рождението, когато човек изпада в по-депресивно положение или стартират да се случват странни неща. Е, не знаем дали Дара е в действителност в подобен интервал или просто свързва фотографията с нещо сходно, само че лятото за нея несъмнено бе супер сполучливо.

Виж още: Музикант къща не храни ли? Симона Загорова стартира нов забавен бизнес

Певицата издаде супер шлагер в края на лятото, който се радва на огромен триумф сега. Парчето Thunder е цялостно с драма, крепък бийт и доста екшън - това са единствено няколко думи, които разказват съвършено новото видео на Дара към песента ѝ. В клипа Дара прескача сред разнообразни действителности и сменя внезапно облиците си – от съдбовна супер жена, през пленителна циркова актриса до астронавт. Лятото бе цялостно с участия и концерти, на които певицата участва, а ние сме сигурни, че ѝ предстоят още доста прелестни неща, с които да ни изненада.

Целият екип на Vbox7 пожелава на Дара здраве и още супер яки и свежи неща.

Изображение: https://www.instagram.com/darnadude/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР