Едни са на Сен Тропе, други на Малдивите, а трети...

...
Едни са на Сен Тропе, други на Малдивите, а трети...
Коментари Харесай

Скъпото я привлича: Анна-Мария Чернева показа как го прави на Малдивите

Едни са на Сен Тропе, други на Малдивите, а трети... в офиса. Водещата Анна-Мария Чернева несъмнено не е в офис, а по горещите и чисти плажове на Малдивите. 

Мъжемелачката се тагна точно от райското метенце, където се е отдала на цялостен релакс. Чернева пусна две фотоси от плажа, който наподобява много запустял, само че почитатели желаят да видят повече от любимката си. 

Виж още: " Тотална злобарка е ": Алекс Гърдева не си спести думите, посече грубо Людмила

 Instagram

Запалени почитатели ни сигнализираха, че Анна-Мария го раздавала доста непретенциозно на Малдивите, тъй като не била по монокини. Експресната ни инспекция откри, че фактически Чернева не е посочила бомбите си. Това обаче няма никакво значение, тъй като се приказва, че водещата си има съществено гадже от години.

 Анна-Мария има буйна връзка с един от най-върлите почитатели на " Левски " - Теди Хитлера. Последователите на Чернева би трябвало да са деликатни, тъй като Теди бил много ревностен и пази силиконовата си мацка от всеки. Напълно допустимо е двамата да са на Малдивите, само че моделката не е разкрила с кого тъкмо се е отдала на завършения.

Виж още: Новата чалга резачка идва! Гери Стаменова влезе в студиото, само че отново се изкара жертва на момичетата 

Изображение: https://www.instagram.com/annamariacherneva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР