Едни предпочитат мускули, а други мозък. Ема Уотсън е от

...
Едни предпочитат мускули, а други мозък. Ема Уотсън е от
Коментари Харесай

Ема Уотсън замени Брандън Грийн с преуспяващ бизнесмен

Едни избират мускули, а други мозък. Ема Уотсън е от вторите. Актрисата от " Хари Потър ", която неотдавна се раздели с Брандън Грийн, се любува на времето си с американския предприемач Райън Уолш.

Двойката бе видяна на разходка във Венеция и да вечеря с другари в италианския град, осведоми " The Sun ". Източник пред изданието даже показа, че Уотсън е влюбена в него, защото е също толкоз образован, колкото е и тя.

" Тя е доста интелигентна жена и гаджетата ѝ постоянно са били доста умни ", споделя той. " Райън е доста образован мъж и наподобява, че Ема на драго сърце прекарва време с него ", добавя. По думите на близкият до Ема, двамата се познават от известно време.

Райън е заемал редица длъжности в света на технологиите, а преди три години основава компания за софтуерни съвещания в Лос Анджелис. Ема пък е учила британска литература в университета " Браун " в Съединени американски щати и е изкарала една година в колежа " Уорчестър " в Оксфорд. Тази година тя още веднъж има проект да се завърне към лекциите, като запише магистратура по креативно писане.

Уви, всички английски студенти, които се надяват на среща, евентуално няма да имат този шанс, защото тя съобщи, че избира американските мъже, тъй като те са по-открити.

" Англичаните са доста добре поставени. Обличат се доста добре и са възпитани. Но също по този начин са доста сдържани ", споделя тя в изявление. Според Ема американците са много по-прями и незабавно декларират, когато харесат някого, без недомлъвки, пише Дир.бг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР