Едни от подобренията, които винаги се чакат с голям интерес,

...
Едни от подобренията, които винаги се чакат с голям интерес,
Коментари Харесай

Какво научиха хакерите за iOS 14

Едни от подобренията, които постоянно се чакат с огромен интерес, когато приказваме за iPhone, са тези на операционната система. По проект, Apple би трябвало да показа iOS 14 в края на юни , на Световната конференция на разработчиците на компанията. Тя се организира годишно в Калифорния.

Месеци преди публично да се срещнем с подобренията в софтуера на iPhone обаче, те са станали налични на необятна общественост в интернет. От закупен в Китай iPhone 11, предопределен за разработчици, beta версията на iOS 14 е свалена и оповестена в световната мрежа .

Достъп до нея са получили както софтуерни инженери, по този начин и хакери и така наречен jailbreakers - хора, които се пробват да отстранен софтуерните ограничавания, налагани от операционната система на iPhone. Получавайки достъп до кода, те имат опция да го разучат и да намерят по какъв начин да го разбият.
 Снимка 480943

Изтичането на информацията се случва през февруари, а към този момент и ние знаем по нещо за iOS 14. Според блога 9to5Mac, новата операционна система ще разреши на потребителите да трансформират приложенията си по дифолт , с които четат събщения, слушат музика и правят други интервенции.

Ако това в действителност се случи, ще бъде в действителност значима смяна, тъй като Apple постоянно са държали да се употребяват единствено техните приложения за всичко, за което е допустимо. Очаква се iOS 14 да пристигна и с ново приложение за фитнес и следене на физическата интензивност, написа Independent.
 Apple, iPhone, CarKey, iOS 13.4 и по какъв начин новата система трансформира смарт телефона в ключ за кола
Новият iOS трансформира iPhone в ключ за кола

Ключовете за кола са отживялост през 2020 година

А течът на информация и попадането й в ръцете на хакери е по-скоро плюс, в сравнение с минус за разработчиците от Apple, тъй като по този начин те схващат къде тъкмо са пробойните на операционната система , която е била подготвена още през декември 2019 година Затова и се надяваме всички бъгове да са отстранени, а iOS 14 да е по-либерална от всеки път.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР