Едни от най-популярните звезди у нас редовно публикуват снимки със

...
Едни от най-популярните звезди у нас редовно публикуват снимки със
Коментари Харесай

Специален ден в живота на Тита: Певицата отбеляза рождения ден на кученцето си

Едни от най-популярните звезди у нас постоянно разгласяват фотоси със своите домашни любимци. Малките кученца постоянно са били на мода, по тази причина си е огромен тренд да имаш най-малко едно такова малко наслаждение в дома си. Напоследък все по-актуално става инфлуенсърите да вършат профили в Instagram на животинчетата, които също да им носят спомагателни почитатели и още по-голяма популярност.

Виж още: Малката продължава с мистериозните пътувания, този път се надупи на поляна в европейска столица

От началото на 2022 година младата певица Тита също има нов член в фамилията си. Кученцето ѝ е порода померан и носи името Нъни. Христина не е споделяла от кого е получила домашния любим като подарък, само че най-вероятно е от половинката ѝ Недко Николов. Нъни към този момент има над 600 почитатели. Поп-фолк дивата не се разделя с него.

Виж още: #ЕвропейскоМиЕ: Теа и Наум на класическа екскурзия, взеха си компания

24-ти май е значима дата в нейния живот, тъй като тогава Нъни има рожден ден. Тита показа благ кадър в обществените мрежи, с който накара всички почитатели да се разтопят. „ Честит Рожден Ден, мъничето ми! Обичам те безпределно “ – добави тя под сладката фотография.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР