Едни от най-младите мейнстрийм изпълнители – Наско Колев и Гери-Никол,

...
Едни от най-младите мейнстрийм изпълнители – Наско Колев и Гери-Никол,
Коментари Харесай

Гери-Никол подаде ръка на Наско Колев в отмъщението срещу Мария Илиева

Едни от най-младите мейнстрийм реализатори – Наско Колев и Гери-Никол, се съюзиха против по-възрастната от тях колежка Мария Илиева. Както е известно тя бе държанка и продуцент на лъвчето Наско, а персоналните и професионалните им раздели завършиха със скандал и замяна на обвинявания, написа " Хот Арена ".
Според Мария кариерата на Колев без нейното застъпничество няма да продължи задълго и съобщи, че артистът самичък си е избрал да върви към саморазрушение.

Не по този начин стоят нещата обаче. Новата ария на Наско „ Честно и непочтено “ съумя да събере над 2 милиона гледания и без продуцентството на Илиева. Появи се човек, който подаде ръка на младока, за разлика от тези, на които Мария заръча да не му обръщат внимание.

Гери-Никол с ненаситност поддържа своя сътрудник и даже го води на своите участия. Съюзът сред тях евентуално ще подразни Мария, защото двамцата извършват песните й. „ Така да е “, която е дует сред Кака е скандал и участникът от „ Х фактор “, към този момент звучи на нов глас – с този на Гери. Тя сполучливо извършва частта на Илиева в клубовете и двамата с Наско си умират от кеф дружно на сцената.

С връзките на фамилията на Гери-Никол евентуално Колев ще преодолее бариерите, които Мария се погрижи да му пусне, с цел да няма опция да пробие професионално за повторно. Каката е забранила на притежатели на заведения да го канят на участия, както и на свои сътрудници – да работят с него. Предстои да забележим до каква степен ще стигне опозицията на амбициозния юноша и дали ще развее най-после флагът победоносно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР