Едни от най-култовите и странни моменти в историята на модерния

...
Едни от най-култовите и странни моменти в историята на модерния
Коментари Харесай

Иванович? Киелини? Не! Най-пострадалият от ухвапване на Суарес

Едни от най-култовите и странни моменти в историята на модерния футбол са с присъединяване на един от най-качествените модерни нападатели . Вероятно всички си спомнят необяснимите му прояви, в които е хапал свои съперници на терена по време на дуели.
Най-много се нашумя към случая със сърбина Бранислав Иванович по време на дербито сред Ливърпул и Челси отпреди години. Помним и проявата му на Световното състезание през 2014 година, когато по време на Уругвай - Италия захапа Джорджо Киелини.
Сякаш обаче най-култовият сходен случай е неговият първи, за който тогава не се говореше доста. В оня миг Суарес бе част от Аякс и го стори против Отман Бакал по време на турнирен дуел. Самият Бакал приказва обществено през 2013 година след случилото се с Иванович:
" Видях го и не можех да допускам. Това е нещо, за което не можеш да си представиш, че ще се случи на терена. Случи се един път към този момент. В началото помислих, че може би е било по случайност, само че явно от време на време му се случва и губи надзор. Не знам какво да кажа.
Мислех, че го е мислел, когато се извини. Мисля, че желае да завоюва толкоз доста, че от време на време губи разсъдъка си. Аз съм футболист също и това ни разсейва. За мен е по-важно да го оставя зад мен. Не принадлежи към футболния терен " - споделя тогава Бакал.
Все отново уругваецът безспорно към този момент се е утвърдил като един от най-силните на своята позиция и за своето време. Неговата история е към своя край, а неотдавна .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР