Едни от най-красивите жени у нас дават луди пари за

...
Едни от най-красивите жени у нас дават луди пари за
Коментари Харесай

Миски хвърлят хилядарки за фризьор! Деси Фотосесията харчи за филъри, Бадер за масажи, Мариана Маринова се разкрасява на бартер

Едни от най-красивите дами у нас дават луди пари за разкрасителни процедури. Телеграф се допита до няколко от най-актуалните миски какъв брой коства месечната им поддръжка.

Ася Капчикова: " Ходя на грим и коафьор да или три пъти седмично. Всичко е доста релативно, защото зависи от професионалните ми задължения. Давам към 1000 лв. месечно и се поверявам на най-хубавите “, споделя миската.

Плеймейтката Десислава Димитрова, по-позната като Деси Фотосесията показа, че посещава фризьора си два –три пъти седмично. За грима разчита на професионален гримьор, изключително в случаите, когато посещава специфични събития. Тя разкрива, че в последно време дава пари за филъри и солариум по-често в сравнение с преди. Но в последна сметка всеки прави оценка първо с очите си.

Мисис България Мариана Маринова се разкрасява на бартер! „ Нищо не ми излиза месечната поддръжка. Тези неща са подарък против реклама. Много постоянно навестявам салоните за хубост, няма смисъл да го укривам, само че това е част от работата ми “, споделя Маринова. Тя дефинира като най-скъпо платени интервенциите си на гърдите, носа и за по-секси дупе.

Мис Плеймейт Маги Бадер харчи към 500-600 лв. месечно за коафьор. Оказва се, че най-рядко миската харчи пари за маникюр и педикюр, което много я отдалечава от колежките й. На второ място след косата в ценовия лист се подреждат масажите, от които не може да се откаже.

Мис Планет 2016 Марина Войкова е безапелационна, че е прекомерно млада, с цел да харчи пари за поддръжка. „ Спортувам и това ми е задоволително, с цел да наподобявам съвършено. Посещавам гримьор, когато имам мотив. Фризьор, тогава когато косата ми има потребност от подстрижка, ободряване или терапия “.

Носителката на купата „ Лейди България 2016 “ и “Miss Top of the world 2016 ”Елизабет Методиева, която е и всемирски кореспондент на „ Телеграф “ споделя: Ходя на козметик един път в месеца, а по два пъти на маникюр и педикюр. С фризьорката ми обаче се виждаме много по-често “. От скоро Бети се е запалила и по фитнеса. Тренира при инструктора на Ася Капчикова. Бети не конкретизира каква тъкмо сума дава месечно за всичките си разкрасителни процедури.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР