Едни от най-желаните смартфони на Xiaomi и Poco, както и

...
Едни от най-желаните смартфони на Xiaomi и Poco, както и
Коментари Харесай

5G смартфони и умни устройства за дома в новата онлайн кампания на Vivacom |

Едни от най-желаните смарт телефони на Xiaomi и Poco, както и умни домашни устройства, са част от новата акция в онлайн магазина на Vivacom. Като част от промоцията се отличават редица 5G смарт телефони, измежду които POCO F3 5G, Xiaomi 11T 5G 256GB и Xiaomi 11 LITE 5G NE – те са съвместими с мрежа от пето потомство на телекома, която е най-бързата в България съгласно резултатите от Speedtest Intelligence® на Ookla®, както и с най-голямо покритие в страната – в над 200 обитаеми места.

Освен тях, в акцията са включени и умни артикули на Xiaomi: робот прахосмукачка Mi Robot Vacuum-Mop P, пречиствател за въздух Mi Air Purifier Pro H, както и камерата Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p. Всички смарт телефони и устройства, част от каманията, могат да бъдат закупени от 19 до 31 януари от уеб страницата на Vivacom с отстъпки, достигащи до 100 лв..

POCO F3 5G

Този 5G смарт телефон на Xiaomi съчетава висока продуктивност с хубав дизайн и атрактивна цена, което прави още по-достъпни редица новаторски функционалности. Телефонът има тройна съществена камера с един 48MP, един 8MP ултраширокоъгълен и един 5MP макро датчик. Разполага с LED подсветка, HDR и панорамна функционалност. Предната му камера е 20MP. Дисплеят е 6,67-инчов AMOLED, с резолюция 1080 на 2400 пиксела и съответствие към корпуса 85,9 %. Батерията е литиево-полимерна с потенциал 4520mAh. Сред екстрите на модела са поддръжка на безжичния стандарт NFC (Near Field Communications) за транспорт на данни на близко разстояние, пръстов отпечатък, жироскоп, акселерометър и други

Xiaomi 11T 5G 256GB

Още един впечатляващ 5G модел от същата марка, който се откроява със своя 108MP главен датчик. Освен него тройната задна камера включва още един 8MP ултраширокоъгълен и един телемакро датчик с резолюция 5MP. Селфи камерата е 16MP. Дисплеят на смарт телефона е с диагонал 6,67 инча, съотношението му към корпуса е 85.1%, а резолюцията – 1080 х 2400. Процесорът на телефона е 8-ядрен MediaTek Dimensity 1200 5G. Сред атрактивните характерности са и 5000mAh батерия, поддръжка на NFC (Near Field Communication) и операционна система Android 11. Моделът се предлага в комплект със смарт часовника Mi Watch Lite.

Xiaomi 11 LITE 5G NE

Друг известен и функционален смарт телефон с поддръжка на мобилни мрежи от пето потомство. Той има 6,55-инчов AMOLED екран с резолюция 2400 на 1080. Трите задни камери са надлежно с резолюция 64MP, 8MP и 5MP, а предната е 20MP. Процесорът му е 8-ядрен Qalcomm Snapdragon 778G, а батерията – 4250mAh. Операционната система е Android 11. Моделът се предлага в комплект с умната гривна на Xiaomi- Mi Smart Band 5 и стъклен протектор.

Mi Robot Vacuum-Mop P

Интелигентната прахосмукачка робот на Xiaomi се откроява с двойна прахова система и анти акари функционалност, както и редица самостоятелни функционалности. Сред тях са датчици за установяване на дистанцията, на равнището и за попречване на конфликт. Може да работи изцяло самостоятелно, както и да се ръководи през смарт телефон, посредством приложение за операционните системи Android и iOS.

Mi Air Purifier Pro H

Умният пречиствател за въздух XiaomiMI Pro H също може да се ръководи отдалечено чрез вграден Wi-Fi модул и мобилно приложение. Тежи едвам 9,2 кг., а размерите му са 80 х 31 х 31 см. Може да пречиства дейно въздуха в пространства с повърхност от 42 до 72 кв. метра.

Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p

Това е умна безжична камера, подобаваща за инсталиране на открито. Резолюцията й е 1920 на 1080 пиксела, а ъгълът на снимане – 130 градуса. Разполага с редица екстри като датчици за нощно виждане, позволяващи видимост на мрачно до седем метра, както и поддръжка на IP65 стандарт за водоустойчивост. Камерата е съвместима с ресийвър системата на Xiaomi като могат да бъдат свързани до 4-ри към един ресийвър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР