Едни от най-известните диджей в света Afrojack за първи път

...
Едни от най-известните диджей в света Afrojack за първи път
Коментари Харесай

Afrojack взриви пловдивската публика във второто издание на Solar 2023 на Гребната база

Едни от най-известните диджей в света Afrojack за първи път беше в България. Той беше част от второто издание на Solar 2023 Пловдив, което се организира на Гребната база. В първото издание преди година хедлайнер беше Armin Van Burren. 
Прочетете още
Тази година сцената беше ситуирана зад кулата на Гребния канал. 

Шоуто стартира в 20:00ч. с нидерландският диджей Laura van Dam , която загря публиката за идващите реализатори. Тя към този момент има контракти с лейбъли като Anjunabeats, DOORN, Epic247 и Armada Music, както и живи участия на най-големите и авторитетни фестивали и места, в това число Ultra, Sunburn Festival, Groove Cruise, Parookaville и Privilege Ibiza. Наскоро беше поканена от Armin van Buuren да свири в A State Of Trance Radio.

След нея на сцената се качи бразилецът  Öwnboss ,  който зарадва публиката с огромния си хит  “Move Your Body ”. Бразилският диджей е бил посетител на основната сцена на Tomorowlland, Lollapalooza, Creamfields и доста други.

За Laura van Dam и Öwnboss това беше първо присъединяване в България. 

След тях на пулта в 23:30ч. се качи и нидерландският диджей Fedde Le Grand , който е измежду огромните любимци на българската аудитория. Това беше следващо присъединяване на диджея в България и той зарадва публиката с ремиксирани версии на шлагери на Coldplay, Madonna, Robbie Williams, Everything But The Girl и Fatboy Slim до Shakira, Rihanna, Mariah Carey, Faithless и великият Michael Jackson. Сетът на Fedde Le Grand продължи 2 часа и той взриви публиката и с най-големите си шлагери „ Let Me Think About It ” и  “Put Your Hands Up ”.

Fedde Le Grand повече от десетилетие е в горната половина на класацията DJ Mag Top 100 и преди малко се завърна на невероятното 22 място, откакто за първи път влезе на същата позиция през далечната 2007 г. 

Фенове на диджея бяха подготвили и специфични флагове, на които беше изписаното на Fedde Le Grand.

Точно в 1:30ч. на сцената се появи за първи път в България и един от най-известните диджей в света  Afrocjack . Аудио-визуалното шоу продължи час и половина и приключи в 3:00ч. Нидерландският диджей пускаше от модерни шлагери, до шлагери от 90-те години.

Той пусна и най-големите си шлагери - “Take Over Control ” - първата ария, с която закупи огромна известност, “Give Me Everything ”, “Hey Mama ”, “Another Life ”, “Turn Up The Speakers ”, “The Way We See The World ”.

Afrojack е притежател на „ Грами “ и поставя основите на шлагери за реализатори като Beyonce, Pitbull и Will.i.am. През последните няколко години Afrojack беше разгласен за един от 50-те най-важни хора в EDM музиката от Rolling Stone, попадна в листата на Forbes “30 под 30 “, получи щемпел с лика си в Холандия, стана вторият диджей в историята, който циментира ръцете си в Холивудската алея на славата и имаше епично осъществяване по време на антракта на Евровизия 2021, който беше забелязан от над 200 милиона души в 41 страни. 

Afrojack е прочут и в всемирски среди, откакто имаше връзка с наследницата на фамилия Хилтън - Парис Хилтън. 

Afrocjack дойде в Пловдив от столицата на Саудитска Арабия Рияд, където пускаше на Riyadh Boulevard. 



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР