Едни от най-емблематичните продукции на БНТ – Под прикритие“, Вина“

...
Едни от най-емблематичните продукции на БНТ – Под прикритие“, Вина“
Коментари Харесай

Под прикритие, Вина и Порталът с премиера по HBO Max

Едни от най-емблематичните продукции на Българска национална телевизия – „ Под прикритие “, „ Вина “ и „ Порталът “ – ще бъдат налични за потребителите на HBO Max, като за първи път български сериали ще бъдат предавани в международната стрийминг платформа.

Първият сезон на „ Вина “ ще бъде разполагаем в HBO Max на 18 април, петте сезона на „ Под прикритие “ – на 25 април, а минисериалът „ Порталът “ – на 2 май.

Преди броени дни, на 24 март, в ефира на Българска национална телевизия 1 завърши вторият сезон на „ Вина “, който се трансформира в един от най-успешните български сериали, създадени в последните години. Хиляди фенове на „ Вина “ от цялата страна се събраха още веднъж на площада в град Сандански, с цел да проследят дружно развръзката във вълнуващата история за минало и настояще.



Наскоро Българска национална телевизия разгласи, че „ Под прикритие “ се завръща с шести сезон – фотосите стартират през лятото, а новите 12 епизода ще бъдат излъчени през 2025 година В „ Под прикритие 6 “ феновете на публичната телевизия ще видят още веднъж едни от обичаните си герои – безскрупулния незаконен необут Петър Туджаров – Джаро, в чиято роля е Михаил Билалов, както и Росен Гацов – Куката, в чийто облик се превъплъщава Мариан Вълев. Сред изненадите в новия сезон е присъединяване на Юлиан Вергов.



През 2021 година „ Порталът “ бе включен в влиятелната селекция с десетте най-хубави сериала, излъчени от европейски публични медии. 6-серийната приключенска драма с престъпна конспирация, детайли на романтика и научна фантастика върна феновете във времето и ги потопи в средите на музикалната сцена от 70-те години на XX век. В „ Порталът “ е и последната кино роля на незабравимата Татяна Лолова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР