Едни от най-добрите MC-та у нас ще се изправят лице

...
Едни от най-добрите MC-та у нас ще се изправят лице
Коментари Харесай

Уникален по рода си рап батъл да пръв път в България

Едни от най-хубавите MC-та у нас ще се изправят лице в лице в неповторим по рода си акапелен рап батъл. Събитието " Първа кръв " ще се организира на 21-ви октомри в столичния клуб Mixtape 5.

В батълите ще вземат участие рапъри от разнообразни кътове на родната сцена: Sensei, Григовор, Хоз, Жлъч, Fogg (082), Rimak, Имера, Mr. Freesk, Imp, Dostress (082), Бате Доуен (SCC), Pingi, F-ACT & G, като основен DJ ще е Гената от So Called Crew.

Любопитен е моментът с това, че рапърите ще се " бият " акапела. Традиционните рап борби се организират с инструментал и свободни рими, до момента в който акапелните батъли служат за контрапункт на познатото.

Батълите са лишени от бийт, само че за сметка на това са свободни да вдигнат летвата към своето осъществяване откъм жанр, шоуменство и материал. Фокусът не пада към този момент единствено върху технично умеене, а върху цялостната визия и кой е по-ефективен.

Комбинацията предварителната подготовка, написани текстове и липса на бийт, към който да се придържаш, ще рече, че разпоредбите биват изхвърляни и пренаписани. Всеки реализатор е сводободен да употребява своя жанр и мощни черти и да показва най-хубавото от себе си.

Билети за събитието може да откриете в системата на TicketLogic на цена от 10 лв.. В деня на събитието пропуските ще са 15 лв.. Повече информация за събитието може да следите и във Facebook.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР