Едни градят, а други рушат. С това изречение може да

...
Едни градят, а други рушат. С това изречение може да
Коментари Харесай

Дама възмути с грозна постъпка, заснеха я СНИМКИ

Едни градят, а други разрушават. С това изречение може да се опише грозната постъпка на дама, която възмути стотици. Ситуацията се разиграва някъде в София. 

Мъж засажди дръвчета в градинката пред блока, само че някой постоянно чупил фиданките. Накрая Петър Илиев купил камера за наблюдаване, с която да следи какво се случва. Именно на запис от тях се вижда и следващото посягане.

Жена изкоренява и захвърля дръвчето, а след това умерено продължава по пътя си...Илиев отбелязва, че не познава въпросната дама и няма съседски разногласия с никой. Той разкрива и мотивацията си да засажда дръвчетата - с цел да се радват всички живущи. Вижте неговия роман:

" Ето и моята история. От няколко месеца някой чупи новонасадените дръвчета до блока, в който пребивавам - взех решение да насадя японска вишна, с цел да радва всички живущи. Аз сея, някой чупи - към този момент 5 дръвчета. Накрая сложих камера и се вижда какво се случва...не познавам дамата, нямам межсусъседски разправии с никой... "

Случката е споделена в една от огромните групи на столицата във Фейсбук. Там действието на дамата предизвика стотици гневни реакции и възмутени мнения. Някои столичани означават, че за неприятните действия възраст няма, а други пробват да отгатна мотивацията на своята съгражданка да разрушава напъните на други.

" Направили сте доста хубаво, само че такива хора изобщо обществото не би трябвало да толерира. Със сигурност би трябвало да се направи нещо ", написа Димитър К.

" После младежите са вандали. Възпитание и морал - изгубени в България без възраст ", счита Надежда К.
" Има си неприятни хора, които до обяд са криви на себе си, след обяд им е крив целият свят! Почти всеки вход си има по някой подобен, без значение дали е мъж, или жена ", установи Цецка И.

Видеото, на което са запечатани дейностите на дамата, вижте

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР