Едната политическа сила поставя бюджета като условие. Другите запазват своята

...
Едната политическа сила поставя бюджета като условие. Другите запазват своята
Коментари Харесай

Експерт: Ако трябва да съдим някого за политическата криза - това е Президентството

Едната политическа мощ слага бюджета като изискване. Другите резервират своята еднаквост. Тези, от които минимум зависи търсят диалогичност. Това съобщи  пиар специалистът от гражданското придвижване " Ние идваме " в ефира на Българска национална телевизия. 

За да има кабинет, би трябвало да има предпочитание. Министерски съвет е реализатор на решенията на Народното събрание. Хубава е да има постоянен кабинет, само че промените би трябвало да се случат в Народното събрание. Хронометъра е в ръцете на Радев, уточни Бабикян.  

Пиар специалистът и публицист Нидал Алгафари означи, че е насочил погледа си към юбилейното 55-то Народно заседание. 

Имам размишеления, че няма да имаме кабинет по няколко аргументи. подадоха ръка авансово. " - " отхвърлиха да поддържат, също отхвърлят. Другата аритметика би трябвало да се свърже с " Възрждане ", само че това отпада. Причните да се стигне до тук е Радев. Той реши да разсипе политическата систма, като удари. Неговоите нови хора, които назначи във властта, щяха да създадат нещо, само че той удари и тях. След това удари и. Ако би трябвало да съдим някого за политическата рецесия - това е Президентството.

Според Борислав Ангелов е време да се сформира постоянно държавно управление. 

Защо свалихме постоянното държавно управление? За да дадем власт на Румен Радев. Тези, които смъкнаха постоянното държавно управление нямаха проект за деяние. Хората чакат да има постоянно държавно управление, което да взема решение проблемите на страната. Защо служебното правителсвто не предложи бюджет в предходния парламент, а ще предлага в този момент? Кой проблем взехме решение в страната откакто свалихме постоянното държавно управление, попита Ангелов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР