> Едната от двете девойкиОт 15-ина години той държи магазина

...
> Едната от двете девойкиОт 15-ина години той държи магазина
Коментари Харесай

Недое**на лелко, върви мъжа ти да те кла*и след забележка за паркиране

 > Едната от двете девойки
От 15-ина години той държи магазина за хранителни артикули до блок 89 в ж.к. " Славейков ". На метри от обекта стана животинския пердах с двете девойки, който потресе десетки хиляди бургазлии. След него търговецът бе задържан и в този момент следва да бъде предаден на съд.

Пред служителите на реда от Второ районно управление (на МВР) Бургас той разказал, че е излязъл да отбрани жена си, която по неговите думи девойките обиждали и псували по най-грубия вероятен метод. Когато чул разразилия се скандал, Ташо сграбчил от магазина железен кози крайник и хукнал на открито.

Той обяснил, че когато чул обидите към жена си Мария, буквално му паднало пердето. Ташо Шапков не се гордеел с постъпката си, само че и не съжалявал, тъй като съгласно него девойките прекрачили границите, наричали даже " недо**ана лелка “.

А по думите на Ташо, жена му единствено отишла и ги предизвестила, че не могат да паркират тук. Обадила се да извика и паяка, който репатрира автомобила, само че той по този начин и не пристигнал. 

Според Мария тийнейджърките станали извънредно нападателни, започнали да я наскърбяват поради забележка, която им отправила. Тя в детайли е показала квалификациите, които девойките употребявали: " Недое**на лелко, к‘во се отваряш, ма, Върви мъжа ти да те кла*и, Долна п*тка “. Едно от девойките, още веднъж съгласно изказванията й, предизвестила: " Знаеш ли коя съм аз и кой е татко ми? “, написа " Флагман ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР