Едната е била с крилати ракети "Северодвинск", другата - ударната

...
Едната е била с крилати ракети "Северодвинск", другата - ударната
Коментари Харесай

Засякоха две руски подводници в Северно море

Едната е била с крилати ракети "Северодвинск ", другата - ударната подводница "Вепр " от клас "Акула "

Две съветски подводници бяха проследени от боен транспортен съд на Кралските военноморски сили в Северно море, до момента в който Обединеното кралство продължава да обезпечава образование на украинските военни.

Британският ловджия на подводници HMS Portland наблюдава двата плавателни съда, откакто те се появиха поотделно северозападно от Берген, Норвегия. Съобщава "Метро ".

Подводницата с крилати ракети "Северодвинск " и ударната подводница "Вепр " от клас "Акула " бяха проследени по време на подводното им странствуване на юг около норвежкото крайбрежие от Арктика.

Говорител на Военноморските сили съобщи: "Портланд и нейният профилиран хеликоптер "Мерлин " - и двата оборудвани с най-съвременни сонари, датчици и торпеда за интервенции по лов на подводници - рапортуваха за придвижването на корабите на съветския Северен флот ".

В момента моряци от Кралските военноморски сили образоват личен състав от украинските военноморски сили за работа с два минни ловеца от клас Sandown, които ще бъдат продадени на Украйна, написа БГНЕС.

Миночистачите от клас "Сандаун ", въведени в състава на Кралските военноморски сили в края на 80-те години, са профилирани в откриването и неутрализирането на мини в дълбоки води.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР