Една връзка се гради не само на любов и разбирателство,

...
Една връзка се гради не само на любов и разбирателство,
Коментари Харесай

Ако не сте доволни от секса с партньора си, как да му го кажете

Една връзка се гради освен на обич и съгласие, само че и на прекрасен секс. Всеки знае, че няма по какъв начин интимният живот да е отличен всеки месец. При двойките постоянно има възходи и спадове, само че значимото е да се приказва за тях. Ако сте неудовлетворени от представянето на колегата ви в леглото, не трябва да се притеснявате, написа struma.bg. Най-доброто нещо, което можете да извършите в този миг, е да говорите намерено с него. Специалисти дават скъпи препоръки по какъв начин да методите.
Познавате ли взаимно половите си желания?
За да прецените има ли какво да направи някой от двамата и какво може да измененията в секса, с цел да изпитвате по-голямо наслаждение, помислете познавате ли задоволително добре желанията на другия. „ Сексуалните желания са толкоз разнообразни и неповторими, колкото характерността на всеки човек “, разяснява пред „ Insider “ Бианка Родригес, фамилен терапевт. Тя счита, че няма неправилен метод, по който да изразиш сексуалността си, стига сътрудникът да е склонен с нея.

„ Познаването на желанията на другия може да улесни диалога “, споделя още експертът.
Предвидете реакцията
Преди да говорите с колегата си за това по какъв начин се чувствате и какво тъкмо не ви харесва в половия ви живот, предвидете по какъв начин може да реагира той. Ако обичаният ви се пали елементарно, не е целесъобразно да му казвате: „ Не си добър в леглото “ или „ Не мога да получа оргазъм “. В този случай се пробвайте да поднесете информацията по допустимо най-деликатния метод, само че все пак да не спестявате истината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР