Една целувка. Двама мъже. Три съдби. Но кой от тях

...
Една целувка. Двама мъже. Три съдби. Но кой от тях
Коментари Харесай

Любов по време на омраза в „Крадецът на целувки“

Една целувка. Двама мъже. Три ориси. Но кой от тях ще напише „ вечно “ в края на приказката?

Франческа Роси е деветнайсетгодишната щерка на най-уважавания и авторитетен необут на чикагската мафия. Отгледана в златна клетка, на Франческа в никакъв случай не ѝ е липсвало нищо и рядко ѝ е била отказвана която и да било волност. До момента, в който младият сенатор Улф Кийтън открадва първата ѝ целувка. Целувка, предопределена за Анджело – момчето, което Франческа обича от дете и което постоянно е приемала за свое бъдеще. На идващия ден Франческа се оказва сгодена за сенатора срещу волята си, татко ѝ не желае и да чуе за анулиране на добре подписаната договорка, а момичето е отведено и заключено в първокласното имение на Кийтън в очакване на уредения си брак.



Скоро се оказва, че Улф Кийтън – хубав, мечтан и могъщ – е също по този начин нечовечен и упорит политик, който няма да спре пред нищо, до момента в който не реализира задачите си и не сложи чикагската мафия на колене. Цели, които го трансформират в натурален зложелател на всичко, което Франческа в миналото е познавала, а тя не е нищо повече от пионка в играта му. Кийтън е неин съперник, неин изтезател, само че също по този начин неустоимо я притегля със мощ, която среща пристрастеност и ненавист, обич и възмездие. Желанието му към нея я притегля, безмилостността му я отблъсква. Но той не е единственият, който желае да я направи дефинитивно своя. Не и до момента в който Анджело продължава да се бори за сърцето ѝ.
Казват, че първата целувка би трябвало да се заслужи. Казват, че всички велики любовни истории имат благополучен край.

Тази история е друга. Историята на Немезида и Злодея, която изключва щастливия край. В нея принцът не избавя принцесата. Изтезава я. И хубавицата не е заспала. Уловена е. В призрачен сън.

„ Крадецът на целувки “ (ИК „ Сиела “) е независим разказ от бестселъровата авторка Л. Дж. Шен. Книга след книга, Шен превзема сърцата на почитателите си с присъщите си мощни женски персонажи, отговарящи на всяко предизвикателство на ориста, и с неустоимите си герои, които се борят с вътрешни демони и слагат стени към себе си, само че безотказно печелят любовта на читателите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР