Една трета от тийнейджърите в САЩ казват, че почти постоянно“

...
Една трета от тийнейджърите в САЩ казват, че почти постоянно“
Коментари Харесай

1 от 3 тийнейджъри в САЩ „почти постоянно“ използват сайтове за социални медии като YouTube, TikTok: проучване

Една трета от младежите в Съединени американски щати споделят, че „ съвсем непрекъснато “ употребяват най-малко един от петте водещи уеб страницата за обществени медии, като например YouTube, TikTok и Instagram, съгласно изследване, извършено от Pew Research Center.

YouTube остава безапелационният любимец за втора поредна година, като 93% от потребителите на възраст от 13 до 17 години влизат в уеб страницата, благосъстоятелност на Гугъл, съгласно изследване измежду близо 1500 младежи, оповестено в понеделник.

Притежаваната от Китай платформа за видеосподеляне TikTok е идната с 63%, следвана от Snapchat (60%) и Instagram на Meta (59%) и Фейсбук (33%), съгласно изследването, което беше обявено за първи път от CNN.

Използването на Фейсбук е намаляло трагично – от 71% – след първия отчет „ Тийнейджъри, обществени медии и технологии “, направен от Pew през 2015 година

Проучването на Pew също откри, че по-малко младежи употребяват X, някогашен Twitter, в сравнение с преди осем години. Използването на уеб страницата, благосъстоятелност на Илон Мъск, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР