Една-трета от сезона в английската Висша лига вече е зад

...
Една-трета от сезона в английската Висша лига вече е зад
Коментари Харесай

Суперкомпютър прогнозира катастрофа за Манчестър Юнайтед във Висшата лига

Една-трета от сезона в британската Висша лига към този момент е зад тила ни и към този момент се обрисуваха някои любопитни трендове, на база на които всеки е в положение да направи своите заключения. Математиката, обаче, е нещо друго. Тя е лишена от страсти и въпреки постоянно да е безпристрастна, не всеки път е единственият фактор, който взема решение мачовете във футбола. Но пък постоянно е забавно да чуем „ мнението “ на някой суперкомпютър, който прави смела прогноза. Този път тя визира Манчестър Юнайтед.

Football Web Pages са провели въпросния тест, в който се планува, че „ алените дяволи “ ще останат отвън топ 4 в края на сезон 2021/22.

Компютърът предвижда, че отборът ще събере единствено 70 точки през акцията, колкото ще има и лондонския Уест Хям, само че с по-добра голова разлика.

По-шокиращото обаче е, че промотираният Брентфорд ще дебютира в Шампионската лига, завършвайки на 4 място със 74 пункта. Тук някъде прогнозата олеква, само че това не я прави по-малко забавна.

Към Чемпиъншип ще тръгнат тимовете на Норич, Саутхамптън и Бърнли, а новобогаташите от Нюкасъл ще оцелеят на косъм с едвам 29 точки.

Арсенал ще се срине още повече от предходната година до 13 място, а Уувърхамптън, Лестър и Тотнъм ще са на местата сред 10-12.

Шампионът на Англия, съгласно математиката, би трябвало да бъде Челси с внушителните 99 точки, като клубът ще бъде единственият без позволена загуба в посещение. Ако това ви е коства най-малко малко необикновено, представете си по какъв начин бихте реагирали, в случай че „ сините от Стамфорд Бридж “ позволен единствено 4 гола през целия сезон.

Топ 4 ще се оформи още от Ливърпул и Манчестър Сити, като машината не позволява, че двата отбора ще могат да изгубят мач пред лична аудитория.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР