Една трета от най-добре представилите се участници в кампанията на

...
Една трета от най-добре представилите се участници в кампанията на
Коментари Харесай

3 500 се включиха в кампанията „Най-добър млад шофьор на България“.

Една трета от най-добре представилите се участници в акцията на СБА за млади водачи " Най-добър млад водач на България " са нарушавали най-малко един път Закона за придвижване по пътищата. Това демонстрира първичният разбор на данните, които Съюзът обобщава след извършения в границите на близо три месеца онлайн тест. Припомняме Ви, че при започване на февруари Съюзът на българските автомобилисти започва огромна първа по рода си акция, с цел да избере Най-добрият млад водач на България.

Първият стадий от акцията представляваше онлайн тест на формалния уебсайт www.mladshofior.bg, в който всеки водач на възраст от 18 до 26 години, с до 5 години стаж зад кормилото и без осъществявани нарушавания на Закона можеше да взе участие. В акцията се включиха 3 500 млади водачи. Едва трима от тях са се справили с теста без нито една неточност, а над 180 са дали отговор неверно на повече от половината въпроси. Пълен разбор на пропуските на младите водачи и грешките, които позволяват, ще бъде показан от СБА на 12 май.

Във втория кръг ще вземат участие 30-те най-хубави по брой вярно отговорени въпроси, като аршин е също времето за решение на теста. Той ще се организира на 12 май на писта " Дракон " под формата на на практика надпревари, измежду които промяна на гума, майсторско ръководство на автомобил, преодоляване на автомобила при липса на сцепление с пътната настилка, оказване на първа помощ на потърпевш и други.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР