Една сутрин ще се събудиш и ще осъзнаеш, че тя

...
Една сутрин ще се събудиш и ще осъзнаеш, че тя
Коментари Харесай

Ще съжаляваш, когато изпуснеш момиче, което безумно те обича

 жена с листо на гърба

Една заран ще се събудиш и ще осъзнаеш, че тя повече не е до теб и най-вероятно към този момент няма и да бъде. Тя ще избере този, който желае да бъде с нея. Тя ще бъде с мъж, който ще я обича в отговор толкоз мощно, колкото и тя него, за разлика от теб.

Може би в бъдеще пътищата ви отново ще се пресекат, само че на нея към този момент ще й е все едно. Вероятно ще е толкоз щастлива, че даже няма да ти обърне внимание. Тя ще си остане същото момиче, което те обичаше, само че с една разлика – ще обича различен мъж.

Тя повече няма да те гледа с обич както преди и сърцето й няма да замира, когато те види. Знаеш ли за какво? Защото най-сетне е схванала, че не си подготвен да я обичаш толкоз мощно колкото тя теб – тя е решила да посвети цялата своя обич на себе си и в следствие да стане щастлива. Ще видиш в нея убеденост, която преди липсваше.

Веднага щом видиш, че се е трансформирала, ще усетиш страдание и ще виниш себе си за това, че не си я обичал по този начин, както е заслужавала. Ще съжаляваш, че си изпуснал тази, която ти е дарила любовта си.

Тя ще ти липсва, само че към този момент в никакъв случай няма да можеш да я върнеш. Тя постоянно е отделяла цялото си внимание на вашите връзки. Винаги е било момичето, което тича до телефона, с цел да отговори колкото се може по-бързо, с цел да не те кара да чакаш, а ти от време на време даже не отговаряше на позвъняванията й.

Ще мине време и ще разглеждаш взаимните ви фотоси и ще си спомняш за времената когато още беше твоя. Ще съжаляваш, че не си разбирал своето благополучие и не си го ценил по-рано.

Тогава не забелязваш, че тя прави всичко в името на вашите връзки. Едва в този момент ще схванеш какъв брой си бил малоумен, че си й разрешил да си отиде.

Ще ти липсват времената, когато ти правеше дарове без причина и ти споделяше, че те обича толкоз постоянно, че спря да обръщаш внимание на това и да го цениш.

В този момент всичките ти усеща и страсти ще се извърнат против теб като цунами. Ще съжаляваш грубо, защото ще осъзнаеш, че повече няма да срещнеш в живота си момиче, което ще те обича толкоз мощно, колкото тя. Изгуби момиче, което заслужаваше обич, само че ти не беше в положение да й подариш.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР