Една студентка сподели реалността да живее с мъчително състояние, което

...
Една студентка сподели реалността да живее с мъчително състояние, което
Коментари Харесай

`Имам състояние, при което съм постоянно възбуден - това съсипа живота ми`

Една студентка показа действителността да живее с трудно положение, което я оставя непрекъснато възбудена - и е унищожило живота ѝ. Студентката Скарлет Кайтлин Уолън, 21, има персистиращо разстройство на гениталната възбуденост (PGAD) - положение, което предизвиква неконтролируема възбуденост.

Симптомите й започнаха на шестгодишна възраст - когато стартира да се усеща тежко и непрекъснато " изтръпване- и-игли ” в гениталиите й. За 15 години тя е имала единствено няколко дни без болежка - и не е в положение да работи или да учи на цялостен работен ден.

Но с непрекъснатото създаване на лекувания и интервенции, Скарлет продължава да се надява, че ще бъде в положение да има „ живот без PGAD “ един ден. Тя даже е премахнала някои от гениталните й нерви в опит да облекчи болката.

Скарлет, пощальон на повърхностен работен ден и студент по изкуство от Барингтън, Роуд Айлънд, сподели: „ Изпитвах болежка откогато се помня. Вулвата ми непрекъснато гореше - като че ли бях естествено възбудена, само че не го желаех.

„ Има нервна б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР