Една страна започва да получава дивиденти от Брекзит и това

...
Една страна започва да получава дивиденти от Брекзит и това
Коментари Харесай

Гардиън: Брекзит пълни българските курорти

Една страна стартира да получава дивиденти от Брекзит и това е България, написа английският в. " Гардиън ". Според изданието Брекзит води до изненадващо усилване на потока на английски туристи в български курорти.

Британски фамилии търсят различни туристически дестинации, по тази причина от ден на ден вършат резервации в курорти в югоизточна Европа.

Причина за това е, че обичайно известните измежду английските туристи места в еврозоната са станали по-скъпи, откакто лирата внезапно спадна по отношение на еврото от вота за Брекзит през 2016 г. 

Сега английските фамилии обмислят способи за деяние против бъдещи съмнения на курса на лирата при положение на липса на съглашение за Брекзит.

По време на най-натоварените сезони за резервации през годината туристически организации оповестяват, че от ден на ден хора избират разновидността за ол инклузив покупко-продажби, където има по-изгодни цени за храна, питиета и настаняване.

България, евтина дестинация както за тези, които търсят слънце, по този начин и за тези, които търсят ски писти, извлича изгоди от неустойчивостта на валутата.

Асоциацията на английските туристически сътрудници оповестява за увеличение с съвсем една трета на броя на резервациите за почивка в страната за актуалната година спрямо 2018 година През 2018 година резервациите също са били повече спрямо миналата година.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР