Една стегната кандидат – листа с подаръци, която има сериозни

...
Една стегната кандидат – листа с подаръци, която има сериозни
Коментари Харесай

Всичко, което искам за Коледа…


Една стегната претендент – листа с дарове, която има съществени шансове да ти спести нервите към коледния шопинг

Всяка година в средата на януари уеб сайтове като ebay се задръстват от разгласи за артикули „ втора употреба “.

Фритюрници и сокоизстисквачки търсят нов притежател, а получателите на кофти коледни дарове ги пускат на половин цена. Не единствено американците търгуват с коледните си изненади. И европейците стартират да зареждат уеб сайтове за препродажба скоро след новогодишната нощ. Съдейки по известността на Facebook групите за предложения „ втора употреба “ у нас, и българите сме изучили тайните на следновогодишния вземане-даване.

Не знаем, може и да има тръпка в това да изкараш някакви дребни пари от несполучливия подарък. Но в случай че не искаш да правиш или получаваш кофти дарове, виж някои положителни хрумвания:

Генерален съвет 1: Стига с движимостите, време е за дарове - прекарвания. 



Ако питате притежател на маломерен двустаен, сигурно ще изтъкне един нелош аргумент в интерес на това да се купуват прекарвания: за разлика от движимостите те не заемат място. Извън шегата, прекарванията имат доста по-сериозни достолепия и множеството от нас са се убедили в тях. С прекарване може да сбъднеш нечия фантазия, те основават мемоари, а това постоянно е по-ценно и от мега яката чанта. Освен това прекарванията могат да бъдат споделяни с околните ни хора, а нашият мозък обилно освобождава допамин, когато е в очакване на активност, която асоциира на драго сърце. Психолозите също считат, че физическите дарове радват хората за прекомерно малко време. Сами сравнете кое ще ви накара да се усмихвате повече и по-дълго – упованието да полетиш с балон или нов пуловер?

Да не забравяме и че с прекарване си в графата „ автентичен подарък “, а кой не желае да мине за доста изобретателен?

Ето няколко мега яки хрумвания за дарове, с които сигурно ще зарадвате околните си хора:

За майките - готварски курс при мастър началник или един специфичен! Коя майка няма да се зарадва на подобен подарък!

За бащите - дано излязат от клишето на „ домашната ракия “ с ваучер за дегустация на вино, уиски, ром, бира и даже на ракия. Дегустациите са измежду най-популярните прекарвания, които може да подариш с ваучер!

За обичания – в случай че си пада по адреналина за него са класическите завършения като полет са паратрайк, скок с парашут или с бънджи. За да е още по-различно за какво не му подарите урок по пилотиране или дрифтене до разкъсване на два чифта гуми на специфична писта? 



За обичаната - изненадващо странствуване за обичаната жена е постоянно добре пристигнал подарък. Може да съчетаете пътуването с премеждие в региона като полет с балон или гмуркане в морето. Ако дамата на сърцето ти не обича адреналина, подари ѝ занимания с приятелки в арт ателие, музикален урок, благоуханен масаж или специфична фотосесия. 



Ако не знаеш какво да избереш за тях или за другар, постоянно може да подариш прекарване, купувайки ваучер за сума. В са подготвени с над 800 оферти за занимания, които всеки може самичък да избере в идната една година.

Вече опакован подарък

Най-хубавото е, че подаръкът идва към този момент опакован с най-красивата опаковка на пазара - автентичен и хубав тубус.

И по този начин, всичко, което желая за Коледа е да ѝ се насладя като развеселявам най-близките си с вълнуващи дарове. А и да получа…

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР