Една среща след запознанство онлайн може да се превърне в

...
Една среща след запознанство онлайн може да се превърне в
Коментари Харесай

Да отидеш на Tinder среща и да видиш... мъртвата бивша на човека, с когото си

Една среща след запознанство онлайн може да се трансформира в призрачен сън по доста и разнообразни аргументи. Но за една жена на име Хана кошмарът е същински - тя вижда умрялата някогашна на мъжа, с който излиза.

Но дано стартираме изначало: по време на пандемията 20-годишната Хана, която е почнала да си написа с мъж в Tinder. Двамата си чатили няколко седмици, след което решили да се видят и онлайн, уговаряйки си среща в заведение в родния и за двамата Ланкастър.

Виж още: Това ли е новата Саманта? Сара Джесика загатна с нова фотография, която отприщи спекулации 

Пред локалния LancsLive Хана споделя, че по време на срещата станало ясно, че някогашната на мъжа, с който излязла, е умряла от онкологично заболяване. Историята била същински мъчителна, а мъжът даже посочил фотография на някогашната си. 

Виж още: ТЕСТ: Повечето хора не могат да се оправят с тези въпроси! Ти ще успееш ли? 

" Помислих си, че е готин вид, харесах го. Е, не чак толкоз, само че въпреки всичко ", споделя той. " Той говореше за умрялата си някогашна и си личеше, че още страда по него. Съчувствах му, тъй като това е извънредно прекарване ", споделя тя. 

Така срещата минавала добре, само че по едно време мъжът бледен и изгубил мозъка и дума. Хана се обърнала да види какво е видял и същото се случило и с нея - и двамата видели нещо злокобно - против тях била дамата от фотографията, умрялата някогашна. 

Виж още: Известни и обичани българи, които си присадиха коса 

Оказало се, че някогашната не била толкоз мъртва, колкото си мислила Хана. Всъщност мъжът излъгал, с цел да притегли вниманието на дамите, с които излиза. А " починалата " жена била майка на две деца, работила на две места, с цел да ги устоя, а някогашният ѝ просто бил патогенен измамник. 

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР